Nyári gyakorlat

A fejlődés nyáron sem áll meg. Logisztikai technikus tanulóink nyári gyakorlatukat töltik, míg egy vegyes csapat tagjai külföldre utaztak, hogy nyelvi készségeiket fejlesszék egy szuperintenzív tanfolyamon, helyi környezetben.

Tanévzáró ünnepség

Kedves Diákok, Szülők, Kollégák!
179 nehéz nap, több mint 200 iskolai rendezvény, több ezer tanítási óra, számtalan elfogyasztott büfés szendvics után, végre Igazgató úr június 27-én lezárja ezt a tanévet!
Várunk Titeket szeretettel, előbb egy hálaadó misével, Gábor atya tolmácsolásában, majd több száz átlag, számadat, hiányzási statisztika felsorolásával, és számtalan jutalomkönyv kiosztásával.

Elismerő plakettel jutalmazták diákjainkat

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elismerő plakettel jutalmazta a szakmában kiemelkedő eredményt elérő szakmást tanulókat.
Iskolánkból Németh Boglárka és Papp Zoé pénzügyi-számviteli ügyintéző szakos diákjaink érdemelték ki ezt az elismerést egész éves munkájukért, versenyeredményeikért, kimagasló szakmai vizsgájukért. ✔️
Büszkén gratulálunk Nekik és mindazon kollégáknak, akik ebben segítségükre voltak! ❤️

Hangszerbemutatót tartottak iskolánk tanulóinak

A mai napon az Ózdi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendékei tartottak hangszerbemutatót iskolánk tanulói számára.
Hajdu Ivett zongorán,
Pogonyi Márk hegedűn,
Schuller Viktória marimbán játszott, őt édesanyja, Németh Csilla zongorán kísérte,
Bukta Éva zongora,
Csikai Sándor furulya és fuvola,
Fábián Krisztina furulya és zongora előadását hallgathattuk meg.
Külön öröm, hogy iskolánk tanulói közül többen is részt vettek a bemutatón:
Bögre Emőke szintetizátoron,
Csikai Mátyás fuvolán játszott,
Nagy Zsófia szintetizátoron játszott, emellett gyönyörű énekhangját is meghallgathattuk .
Köszönjük a jó hangulatú előadást, reméljük néhány diákunk lelkét megérintette a zene. Az élethosszig tartó tanulás a hangszerekre is vonatkozik!

Érseki kitüntetésben részesültek diákjaink

Érseki kitüntetésben részesült Zay Dalma végzős diákunk, illetve az Emerald Hill, iskolánk zenekara. Gratulálunk, őszinte hittel végzett munkájukra méltón lehetünk büszkék.
Zay Dalma jelenleg iskolánk végzős tanulója a 12/E osztályban. Az öt év alatt, melyet az intézmény falai között töltött, nagyon aktív volt, sok feladatot vállalt.
Tanulmányai ideje alatt mindig lehetett rá számítani az iskola kulturális és egyházi eseményein. Ez utóbbiak közül kiemelkedik a karácsonyi műsorokon, az iskolai és városi adventi rendezvényeken,
az iskolai miséken, a Rózsafüzér Királynéja templomban az iskoláért tartott misefelajánlásokon való rendszeres szolgálata.
Az Emerald Hill zenekar alapvetően ír népzenét játszik, azonban indulása óta részesei iskolánk egyházi rendezvényeinek, gyakran vállalnak a szentmiséken zenei szolgálatot, legyen az iskolai
vagy a Bolyki templom miséje.
Az ír népzene mellett gyakran vallásos témájú dalokat is feldolgoztak, például 2023 karácsonyán egy lengyel dalt is is hallhattunk Tőlük, majd ezzel az év elején a budapesti Szent István Bazilikában is felléptek.
Tagjai:
Krisztián Dorina, Viski Ottília Erzsébet, Nagy Zsófia (10/E), Arany Levente, Rákai Martin (9/Ny), Bögre Emőke (12/E), Mattyasovszky Petra (11/E), Beri Illés (9/A) és Puchreiner Gábor tanár úr.

Ágazati alapvizsga III.

A mai napon a 10/A osztály tanulói sikeres Informatika és távközlés ágazati alapvizsgát tettek, nagyon szép eredménnyel (4,88)! ✔️
Gratulálunk Nekik és felkészítő tanáraiknak! ❤️
Ezzel a szakmai és ágazati vizsgák lezárultak iskolánkban, büszkék vagyunk, mert gyönyörű eredmények születtek!
Jövő hétre sok sikert kívánunk érettségizőinknek!