Modellvállalat verseny

Újra sikeresen teljesítettek a SZIKSZI csapatai a Közlekedéstudományi Intézet által szervezett Modellvállalat versenyen.
Bár ebben az évben nem sikerült a legjobb 10 közé jutni – nagyon szoros 883-876, tehát 7 ponton múlt a 10. hely- de csak gratulálni tudunk így is mindkét csoportnak, hiszen egész tanévben, 6 fordulón keresztül dolgoztak, küzdöttek, és a több száz indulóból a 11. (Future Gaming Kft. – Nagy Bence, Németh Rebeka, Varró Fanni 10/A-s tanulók, felkészítő tanáruk Jakab Zsófia tanárnő) és a 14. (Vészkijárat – Márton Maja, Tamás Vivien és Bereznai Nikolett 10/B-s tanulók, felkészítő tanáruk Szabó Tímea tanárnő) helyezést érték el!
Gratulálunk

diákjainknak és felkészítő tanáraiknak az elért sikerekhez!

https://www.kti.hu/lezarult-a-modellvallalat-2022-23-verseny-online-szakasza/?fbclid=IwAR2U5KJz07MIhpBP9QiGUw3P2T9oC_rv3mOUVPfQOREa6Uvd1_D1Su-iOzo

Matematika versenyeredmények

A Zrínyi Ilona versenyen vármegyei 4. helyezett lett Gál Gergő (11/A), 11. helyezett Bolyky Máté (11/A) és 9. helyezett Takács Bálint (12/A).

Az újra megrendezett Bede Lajos matematikaversenyen iskolánk 10. évfolyamos csapata (Hancsovszki Bálint, Molnár László, Soltész Ádám, Bohn Eliot Konstantin, Berecz Balázs) vármegyei 2. helyezést, 11. évfolyamos csapata (Kisgergely Lilla, Búzás Dávid, Gál Gergő, Kriston-Széles Flórián, Bolyki Máté) 5. helyezést ért el.

Gratulálunk versenyzőinknek az elért eredményekhez, és felkészítő tanáraiknak(Gál Monika, Madarász Magdolna, Tóth Tibor) a kiváló munkához!

Petanque verseny

Gratulálunk

Petanque versenyzőinknek a területi versenyen elért sikereikhez, duplett és triplett kategóriákban.

Irány az országos döntő!
1.hely
Szabó Anna, Vámosi Doroti és Varga Rebeka
Benyhe Bendegúz és Varga-Seres Zsombor
2. hely
Kovács Botond, Oravecz Márton, Ujpàl Roland
3. hely Császár Adrián és Nagypeti Zsombor
5. hely Bögre Emőke és Szabó Eszter.
Az 1-3. helyezést elérők bejutottak az országos döntőbe.

Online kvízjáték

Iskolánk 44 tanulója vett részt a Francia Intézet és a Goethe Intézet által szervezett online kvízjátékban.
A négyfős csapatok kialakításban fontos szempont volt, hogy a német és a francia nyelvet tanuló diákok egy csoportban dolgozzanak. A vetélkedő kérdései ugyanis mindkét nyelvhez, nyelvterülethez kapcsolódtak: kulturális, országismereti, gasztronómiai, földrajzi, történelmi, nyelvészeti és az Európai Unióval kapcsolatos tudásukról kellett számot adniuk a versenyzőknek. Izgatottan várjuk az eredményt. 🙂