NTP-INNOV-21-0118 „Komplex vállalkozói tehetség program a SZIKSZI-ben

  Az idén is több pályázatunk nyert pozitív elbírálást. Az egyik legnagyobb projektünk a Nemzeti Tehetségprogram Innovatív tanulási környezet kialakítása és komplex tehetségsegítő programok megvalósítása témakörében megnyert, Komplex vállalkozói tehetség program a SZIKSZI-ben című munkánk, amelynek megvalósítása már decemberben megkezdődik.

  A támogatást az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő biztosítja, az elnyert összeg 2.395.000 Ft, amelyből a következő programelemek megvalósítását tervezzük: 60 órás tehetséggondozó programsorozat a komplex vállalkozói szemléletfejlesztés témakörben vállalkozói kerekasztal beszélgetés meghívott neves szakemberekkel szülői interaktív kohéziós munka Liszt Ferenc repülőtér logisztikai bázisának meglátogatása, Tesco logisztikai központba történő üzemlátogatás, KHB üzemlátogatás.

  A projekt záróeseménye a vállalkozási ötletek népszerűsítésére létrehozott kiállítás, amelyet egy szakmai nap keretein belül lehet megtekinteni. A programelemek mellett különböző eszközbeszerzésekre is sor fog kerülni.
A projekt megvalósításának vége: 2022.06.30