Nyílt nap

Kedves nyolcadikos Diákok, Szülők, Kollégák!
Köszönjük, hogy ilyen sokan megtiszteltetek a mai napon minket.
Reméljük, hogy minden információt megtudtatok rólunk, amit szerettetek volna, és elnyerte tetszéseteket a SZIKSZI hangulata és az általunk kínált tanulmányi lehetőségek.
Várunk Benneteket vissza a központi írásbeli és a szóbeli felvételi vizsgára!
És természetesen várunk a SZIKSZI diákjaiként!

Gépíró verseny

Idén tavasszal kötöttünk együttműködési megállapodást az Ózdi Járásbírósággal, melynek részét képezi egy gépíróverseny, amit pénteken szervezett meg a SZIKSZI diákjainak a bíróság.
14 diák indult a megmérettetésen, a legjobb eredményt Kiss Bence érte el idén.
Az ünnepélyes eredményhirdetésen dr. Pallagi István Elnök Úrtól vehette át győztes a díját, a helyezettek pedig az oklevelüket.
Köszönjük a versenyszervezést, a lehetőséget, a győzteseknek pedig gratulálunk!

 

Üzemlátogatás

Izgalmas péntekkel zártuk a hetet a SZIKSZI-ben. Logisztikai szakképzésben résztvevő diákjaink meglátogatták az OAM Ózdi Acélművek Kft. gyáregységét, ahol testközelből tapasztalták meg, hogy milyen feladatai vannak egy ilyen jellegű üzemben dolgozó logisztikusnak, és mit jelentett egykoron a kohászati munka.
Köszönjük a lehetőséget, sokat tanultunk a látogatás során, és köszönjük Vincze István Tanár Úrnak a szervezést!

Csacsiavató 2019

« 1 A 2 »

Keringő 2019

« 1 A 10 »

Ösztöndíj

A SZIKSZI – Ózdon állandó lakhellyel rendelkező – 40 tanulója vehetett át ma elismerő oklevelet Ózd város polgármesterétől.
Ők azok a diákok, akik a tavalyi tanévben 4,5 feletti átlaggal végeztek, így jogosulttá váltak arra, hogy megkapják a jó tanulmányi eredményükért járó városi támogatást.
Több diákunk 5,00 eredménnyel végezte a 2018-as tanévet, Nekik külön gratulálunk!

Büszkék vagyunk Mindőtökre!
Isten áldása legyen veletek!

Köszönjük a támogatást Ózd város önkormányzatának!

Szemétszedés

A SZIKSZI kiemelt nevelési célja a teremtett világ védelme, a környezettudatos szemlélet kialakítása. Ezért ismét örömmel vettünk részt a Dancsok Tamás által szervezett szemétszedési akcióban, hiszen így egy kicsit élhetőbbé tettük környezetünket, tisztábbá lakóhelyünket.