A SZIKSZI Ózd város legsportosabb középiskolája!

Ismételten nagy büszkeséggel vehettük át – már évtizedre visszatekintő hagyományként – a kitüntető díjat. Sportolóink és tanáraink megfeszített és áldozatos munkáját dicséri az elismerés. Gratulálok minden SZIKSZI-s sportolónak és az Őket felkészítő, Zimmermann Tamás, Murányi Judit és Ivády Csaba kollégáknak!
Természetesen kimagasló tehetségű diákjainkat is jutalmazták az ünnepségen, így elismerésben részesült Horváth Fanni, Zákányi Panna mint volt SZIKSZI-s diákok, és bár nem SZIKSZI-s színekben, de gratulálhatunk Gyöngyösi Biankának úszás sportágban, Mocsárkó Nórának, Molnár Noéminek, Pápai Liliánának pedig tornában elért sikereiért.
Ivády Csaba kolléga is elismerésben részesült kimagasló edző munkájáért.
Büszkék vagyunk Rátok, csak így tovább!

Nyelvtanári siker és elismerés!

A Szabó Nyelvi Díj célja, hogy magyarországi és erdélyi tehetséges nyelvtanulókat és elkötelezett nyelvtanárokat támogasson, a diákokat minél magasabb szintű nyelvismeret elérésére, a pedagógusokat pedig minőségi, kreatív nyelvoktatásra ösztönözze.
A zsűri idén a három díjazott pályázat közül Arany László, a SZIKSZI MMM díjas angol nyelvtanárának pályázatát ítélte a leginkább innovatívnak és eredményesnek, így a 2020-as évben elsőként Ő vehette át a szakmai elismerést jelentő oklevelet.
Gratulálunk Tanár Úr, további sok sikert kívánunk a szakmai fejlődésedben!

 

Megnyitottuk a 2020/2021-es tanévet.

Már a Veni Sancte is rendkívüli forgatókönyv szerint zajlott, ahogyan maga a tanévkezdés is. Kilencedikes diákjaink a megfelelő komolysággal kezelték a távolságtartást, így biztonsággal vehettek részt a szentmisén.
A felsőbb évfolyamos diákok a vasárnapi Főegyházmegyei tanévnyitót tekintették meg, majd átvették tankönyveiket, és felkészültek lélekben az előttük álló feladatokra.
Kívánunk Mindenkinek sikerekben gazdag, boldog új tanévet!