Zsebpénzügyes

Ebben a tanévben is meghirdetésre kerül és hamarosan elkezdődik a korábbi évek egyik legnépszerűbb és iskolánk számára legsikeresebb pénzügyi versenye, a Zsebpénzügyes! Fontos változás, hogy az előző évekkel ellentétben idén 2 fős csapatok jelentkezését várják, ami viszont állandó, azok a fantasztikus nyeremények! A legügyesebb csapatok helyezéstől függően ebben az évben többek között Laptop-ot, okostelefont, fényképezőgépet, 40.000 Ft értékű jegy.hu utalványt, RFID-blokkoló pénztárcát, valamint értékes MediaMarkt és Decathlon utalványokat nyerhetnek!
Ha szeretnétek Ti is harcba szállni ezekért a nyereményekért, akkor regisztráljatok a https://zsebpenzugyes.hu/ oldalon és alakítsatok egy csapatot! A jelentkezés feltétele a 16. életév betöltése, valamint egy mentortanár felkérése, aki segít Titeket a lehető legjobb helyezés elérésében. A közgazdasági munkaközösség tagjai készséggel állnak rendelkezésetekre, keressetek bátran minket!
Áprilisban már sikerült bizonyítani, hogy mi Szikszi-sek is képesek vagyunk a kimagasló eredmény elérésére, hiszen az egyik csapatunk az országos 2., a másik csapatunk pedig az országos 4. helyen végzett és szerzett ezzel sok értékes nyereményt a rangos döntőben. A lehetőség tehát adott, csak élnetek kell vele, ha szeretnétek Ti is a győztesek közé tartozni, akkor jelentkezzetek a versenyre! Jó szórakozást és sok sikert kívánok mindenkinek!

https://zsebpenzugyes.hu/?fbclid=IwAR0yGNWhjSj2Y2vFwnSAPpFVcbxUkySLc8QsSrI36P4w1rEpXel2wu-aVJ4

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük