2019. évi Városi Pedagógusnapi ünnepség

A SZIKSZI 2 pedagógusa elismerő kitüntetésben részesült a 2019. évi Városi Pedagógusnapi ünnepségen.

Kissné Kassai Diána

Kissné Kassai Diána a SZIKSZI-ben 2002-től a történelmi ismeretek lelkes közvetítője. Módszertani kultúrája fejlett, s ezt folyamatosan gyarapítva igyekszik tanítványai kezébe „iránytűt” adni: az ismeretek összefüggéseit, bonyolult álózatát úgy tanítja, hogy közben szemléletet ad. Még a kevésbé motivált tanulókkal is képes tantárgyát egszerettetni.
Értékrendje szilárd, s ebben központi szerepet kap a nyitottság, az elfogadás és a szeretet. Az a fajta tanár, aki minden mozdulatával nevel. Közösségi szemlélete, munkához való hozzáállása példaértékű.

Zimmermann Tamás

Zimmermann Tamás 2002-től dolgozik pedagógusként, 2013-tól tanít testnevelést a
SZIKSZI-ben. Szaktanári munkáját nagy lelkesedéssel, maximális erőbedobással végzi. Elhivatott a sport terén, kiemelt figyelmet szentel és szívügyének tekinti a futball, futsall és a röplabda sportágak iskolai szervezését. Az ő nevéhez fűződik a minden évben lebonyolításra
kerülő 24 órás, illetve az iskola évfordulóján a 70 órás futball-maraton megszervezése. A városi atlétika versenyekre is rendszeresen készít fel, mozgósít diákokat. Oroszlánrésze van abban, hogy iskolánk minden évben elnyeri Ózd város Legsportosabb Középiskolája címet.

Gratulálunk Nektek, köszönjük, hogy munkátokkal fényesre csiszoljátok a jövő gyémántjait.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük